Hekautomaat

Hekautomaat is dé hekopener specialist in Nederland en is onderdeel van de beheersmaatschappij Co van Hoof BV. Onze hekautomaten worden door de beste fabrikanten in de wereld geproduceerd. Hekautomaat brengt deze top producten vervolgens op de markt in Nederland, België en Duitsland. Wij leveren voor veel verschillende hekken een hekautomaat inclusief afstandbediening.

Twee jaar garantie!

Bij ons kunt u terecht voor een complete zelfmontage set voor het monteren van hekopeners voor uw hekwerken. Deze sets bestaan uit een eenvoudige en heldere handleiding, zodat onze hek- en deurautomaten door u zelf eenvoudig te monteren zijn. Bovendien krijgt u op al onze artikelen twee jaar garantie!

Waarom Hekautomaat?

Hekautomaat onderscheidt zich van de concurrent door een perfecte kwaliteit van de producten, een klantgerichte en flexibele service, een deskundig advies op maat en een uitermate snelle levering. Bent u overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Hekautomaat op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer.

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

Complete sets voor zelfmontage

Met 2 jaar garantie:

Voor schuifhekken-poorten-deuren:

Voor rol en kanteldeuren:

Garagedeuropener:

België

Heikant 15
3930 Hamont-Achel

Tel. 0032-11575666

DE HEKAUTOMAAT

Beheermaatschappij Co van Hoof BV
 
DE HEKAUTOMAATSPECIALIST

Nederland

Valkenswaardseweg 46A
5595 XB Leende

Tel. 0031-402233890