Over ons

Poort Hek Opener

Poort Hek Opener is dé hekopener specialist van Nederland en België en is onderdeel van de beheersmaatschappij Co van Hoof BV. Onze hekopeners worden door de beste fabrikanten in de wereld geproduceerd. Poort Hek Opener brengt deze top producten vervolgens op de markt in Nederland, België en Duitsland. Wij leveren voor veel verschillende hekken een hekautomaat inclusief afstandbediening.

2 jaar garantie

Bij ons kunt u terecht voor een complete zelfmontage set voor het monteren van hekopeners voor uw hekwerken. Deze sets bestaan uit een eenvoudige en heldere handleiding, zodat onze hek- en deurautomaten door u zelf eenvoudig te monteren zijn. Bovendien krijgt u op al onze artikelen twee jaar garantie!

Waarom Poort Hek Opener?

Poort Hek Opener onderscheidt zich van de concurrent door een perfecte kwaliteit van de producten, een klantgerichte en flexibele service, een deskundig advies op maat en een uitermate snelle levering. Bent u overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Poort Hek Opener op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer.

    Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Bellen kan via NL 0031-62 2808717 BE 0032-11 575666

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Met het gebruik van dit formulier gaat
    u akkoord met de privacyverklaring