Hekopeners

Hekopeners hebben wij in alle soorten en maten. Voor ieder hek en voor iedere poort bieden wij een passende oplossing, zodat de beste kwaliteit wordt behaald tegen de laagste prijs. Met een handige afstandbediening kunt u met onze hekopeners eenvoudig op afstand uw hekken en poorten en openen. Wij komen zelfs langs voor een elektrische garagedeur.

Zelfmontage

De hekopeners zijn aan de voorkant van het hek niet zichtbaar. De snelheid van het openen is afhankelijk van het model, maar duurt niet langer dan een 30 seconden. De hekopeners zijn als complete zelfmontage set verkrijgbaar, zodat u deze eenvoudig zelf kunt monteren. Wanneer u liever heeft dat wij dit voor u realiseren, is dat uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie en een bestelling plaatsen

Een hekopener die u bij ons bestelt, voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en kan worden voorzien van een aantal toevoegingen, zoals codesloten, signaallampen en diverse andere vormen van beveiliging. Indien u meer informatie wilt over onze hekopeners of een bestelling wilt plaatsen, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

Complete sets voor zelfmontage

Met 2 jaar garantie:

Voor schuifhekken-poorten-deuren:

Voor rol en kanteldeuren:

Garagedeuropener:

België

Heikant 15
3930 Hamont-Achel

Tel. 0032-11575666

DE HEKAUTOMAAT

Beheermaatschappij Co van Hoof BV
 
DE HEKAUTOMAATSPECIALIST

Nederland

Valkenswaardseweg 46A
5595 XB Leende

Tel. 0031-402233890