Hekopeners

Hekopener kopen bij Poort Hek Opener

Hekopeners hebben wij in alle soorten en maten. Dus wilt u uw hek automatiseren? Dan vindt u bij Poort Hek Opener altijd de automatische hekopener die u nodig heeft. Voor ieder hek bieden wij een passende oplossing, zodat de beste kwaliteit wordt behaald tegen de laagste prijs. Kies bijvoorbeeld voor een ondergrondse hekopener of een hydraulische hekopener. Met een handige afstandsbediening kunt u de hekopener eenvoudig op afstand besturen. Een geautomatiseerd hek kunt u dus met één druk op de knop openen of sluiten. Dus wilt u ook een hekopener kopen? Vraag dan direct een offerte aan bij Poort Hek Opener.

Beveiligd terrein met een hekopener

Met een ondergrondse of een hydraulische hekopener zorgt u dat uw woning of bedrijf beter beveiligd is tegen ongewenste gasten. U houdt namelijk zelf de controle over wie uw terrein betreedt. Gaat u een automatische hekopener kopen bij Poort Hek Opener? Dan voldoet deze aan de hoogste veiligheidseisen. Ook kunnen we uw hekopener eventueel voorzien van een aantal toevoegingen, zoals codesloten, signaallampen of andere vormen van beveiliging. Zo is uw terrein zeker weten goed beveiligd met de hulp van Poort Hek Opener.

De voordelen van Poort Hek Opener

  • Prima kwaliteit hekopeners
  • Super service
  • Deskundig advies over hek automatiseren
  • Snelle levering van onder andere hydraulische en ondergrondse hekopeners
  • Offerte op maat

Hekopener zelf monteren

Wist u dat u ook zelf uw hek kunt automatiseren? De automatische hekopeners van Poort Hek Opener zijn verkrijgbaar als complete zelfmontage set. Het monteren van de hekopener is dus heel eenvoudig. Als u de hekopener goed heeft geïnstalleerd, is deze vanaf de voorkant van het hek niet zichtbaar. Ook moet het openen van het hek niet langer duren dan 30 seconden. De exacte snelheid is afhankelijk van het model. Wilt u toch liever hulp bij het automatiseren van het hek? Dan kunt u ook een specialist van Poort Hek Opener inschakelen om dit voor u te doen.

Meer informatie of een hekopener kopen

Wilt u meer informatie over het kopen van een automatische hekopener? Of wilt u weten hoe u uw hek het beste kunt automatiseren? Bij Poort Hek Opener geven we u graag vrijblijvend advies. U kunt ook contact opnemen voor een offerte voor het kopen van een hekopener. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of bel naar 0031-62 2808717. U kunt ook een e-mail sturen via info@hekautomaat.nl.

vleugelhek-type-populair

Vleugelhekken

schuifhekautomaat-extra-zware-poorten

Schuifhekken

Kwalitatieve producten

Gefabriceerd door een der beste fabrikanten ter wereld.

Super service

We hanteren een klantvriendelijke service en 2 jaar garantie.

Deskundig advies

Samen vinden we de juiste toepassing voor uw hekwerk.

Snelle levering

Doordat onze lijnen kort zijn kunnen we snel leveren.