Poortopener

Met een poort kunt u eenvoudig bepalen wie toegang krijgt tot uw bedrijfsterrein of woning. Toch is een poort niet erg bruikbaar zonder automatische poortopener. De moderne technologie van tegenwoordig biedt u de gelegenheid om een poortopener te kiezen die precies voldoet aan al uw wensen.

Eenvoudig en veilig

Door het gebruik van diverse modules bieden wij u de gelegenheid om uw poort op verschillende manieren te openen. Een poortopener of hekopener, waarmee u een poort of hek op afstand kunt openen is natuurlijk het meest ideaal. Veiligheid is natuurlijk er belangrijk, vandaar dat wij er met een complete toegangspoort graag aan bijdragen dat u zich in uw woning of bedrijfspand veilig voelt. Door uw poort op afstand eenvoudig automatisch te openen heeft u moeiteloos de controle over wie uw terrein opkomt en verlaat. Indien u nog geen poort heeft, kunnen wij u ook helpen aan een complete toegangspoort op maat. De poortopener zal dan als onderdeel van het totaalpakket een stuk voordeliger zijn, waardoor u veel geld bespaart.

Creëer een veilige omgeving

Voor ieder hek of poort hebben wij een passende oplossing. Indien u ook een veilige plek voor u en uw omgeving wilt creëren, kunt u contact met ons opnemen en u laten adviseren over de poortopener die het beste bij u past.

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

Complete sets voor zelfmontage

Met 2 jaar garantie:

Voor schuifhekken-poorten-deuren:

Voor rol en kanteldeuren:

Garagedeuropener:

België

Heikant 15
3930 Hamont-Achel

Tel. 0032-11575666

DE HEKAUTOMAAT

Beheermaatschappij Co van Hoof BV
 
DE HEKAUTOMAATSPECIALIST

Nederland

Valkenswaardseweg 46A
5595 XB Leende

Tel. 0031-402233890